[Ossm-members] План за Сподели знаење #3, 26.12.2006

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Dec 21 21:03:33 UTC 2006


Новица Наков напиша:

>> Ја можам ама кажете што да ставам и како од прилика да биде дизајнот?
> 
> Да ти кажам во духот на првиот постер не можам, пошто не знам каков беше тој а 
> немам дигитална верзија да ти покажам. Можеш да го земеш банерот од сајтот и 
> со тоа нешто да склопиш + насловот +#3 + содржината исто од блог и така 
> нешто. Смисли. :)

http://isengard.unet.com.mk/~georgi/photo/galerii/SpodeliZnaenje2/p1000208.jpg-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list