[Ossm-members] FireBird & Qt

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Wed Feb 1 16:29:27 UTC 2006


На Wednesday 01 February 2006 14:30, Vladimir Stefanov напиша:

>
> А да видиш на блогот на Ристе http://riste.softver.org.mk/
> Он како што знам е најстручен за ФБ во Македонија. Емаилот не му го знам.

Фала за сугестијата, еве му пратив на Ристе, молба за помош.

-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list