[Ossm-members] vnesuvanje so kirilica vo MySQL preku Qt

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Thu Feb 2 20:22:03 UTC 2006


Дискусијата за FireBird, PostgreSQL и сл. полека ја оставивме на страна, а 
остана само уште една работа која ме кочи за да започнам со работа. Затоа го 
сменив насловот и ве молам само за уште една помош:

По препораките на Дамјан и останатите кои ми помогнаа, се функционира на 
кирилица, освен тоа што не можам да внесувам преку Qt. 

Однапред благодарам и се извинувам за упорноста. 

(Но нели ова е светот на упорните.) ;)

Поздрав,
-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list