[Ossm-members] FireBird & Qt

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Thu Feb 2 23:55:16 UTC 2006


На Friday 03 February 2006 00:52, Bozidar Proevski напиша:
>
> Не е инсталиран серверот (т.е. соодветниот рпм-пакет)...
> како root
> $ urpmi postgresql-server
>
> Поздрав Боби

Ќе ме разочарате во Мандрива. ;) (или во мене) ;)

немам ни urpmi, но ќе се обидам да го најдам паќетот преку Cneter на Мандрива.


-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list