[Ossm-members] Firefox update?

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Feb 8 09:19:25 UTC 2006


Ivan Stojmirov напиша:
> Vladimir Stefanov wrote:
>> Сакам да прашам дали на некој автоматски му се инсталирала надградба за 
>> 1.5.0.1 под Линукс? Кај мене во Виндоус се инсталира пред 3 дена, пред 
>> воопшто да се појави македонската верзија, во Линукс сеуште ништо.
> 
> Kај мене се инсталираше.
> Провери дали имаш write пермисии за vladoboss на фолдерот кај што ти е 
> инсталиран firefox.

Ставив пермисии и ништо. Пред тоа го дигнав фајрфокс како root и пак 
ништо не се деси.More information about the Ossm-members mailing list