[Ossm-members] Собир за оживување на МаЛинА

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Feb 17 10:38:22 UTC 2006


On петок 17. февруари 2006 00:29, Арангел Ангов wrote:
> Во сабота, во 17.00 во просториите на Елфаско, 
Може да поместиме за 18.00
> Тоа. Се гледаме.

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list