[Ossm-members] Собир за оживување на МаЛинА

Ivica Micev icko at elfasko.org.mk
Fri Feb 17 11:01:27 UTC 2006


Како прво... Елфаско се наоѓа на ЕТФ во барака 5 втората врата десно...
Значи кај атест на машински, т.е. карши атестот... Инаше дали е во 17 или во
18 часот не е ни важно оти ќе има каснење како по обичај... Поздрав Ицко.

On 2/17/06, Bozidar Proevski <bobibobi at freemail.com.mk> wrote:
>
> On петок 17. февруари 2006 00:29, Арангел Ангов wrote:
> > Во сабота, во 17.00 во просториите на Елфаско,
> Може да поместиме за 18.00
> > Тоа. Се гледаме.
>
> Поздрав Боби
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060217/0e54fb6e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list