[Ossm-members] Собир за оживување на МаЛинА

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Feb 17 11:21:01 UTC 2006


На пет, 2006-02-17 во 12:01 +0100, Ivica Micev напиша:
> Како прво... Елфаско се наоѓа на ЕТФ во барака 5 втората врата
> десно... Значи кај атест на машински, т.е. карши атестот... Инаше дали
> е во 17 или во 18 часот не е ни важно оти ќе има каснење како по
> обичај... Поздрав Ицко. 

Јас сепак би ги замолил сите да дојдат во 17.00 и да не доцнат. Ако
тргнуваме со вакви ставови нема да стигнеме далеку. :)

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list