[Ossm-members] MOTOROLA SB4200E USB MODEM

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Mon Feb 27 16:13:34 UTC 2006


Стави го на мрежна нема да имаш никакви проблеми у смисла на конфигурација
(конфигурираш мрежна уствари). А инаку и јас сакав да пробам преку УСБ
(чисто онака да видам како одат работите) и не направив ништо. Ако прочиташ
повеќе на форумите за многу прашања околу овој проблем, нема многу
одговори...
У секој случај пробај види и ако успееш у нешто пиши што како си направил
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060227/cf6b50aa/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list