[Ossm-members] MOTOROLA SB4200E USB MODEM

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Mon Feb 27 16:33:16 UTC 2006


Не знам дали бев јасен, но ке пофторам мрежната опција не сум во можност да
ја користам иначе би ја користел. Ми треба конфигурација за USB

On 2/27/06, Vlado Peshov <vlatkop at gmail.com> wrote:
>
> Стави го на мрежна нема да имаш никакви проблеми у смисла на конфигурација
> (конфигурираш мрежна уствари). А инаку и јас сакав да пробам преку УСБ
> (чисто онака да видам како одат работите) и не направив ништо. Ако прочиташ
> повеќе на форумите за многу прашања околу овој проблем, нема многу
> одговори...
> У секој случај пробај види и ако успееш у нешто пиши што како си направил
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>


--
<<<Stojanovski Viktor>>>
e-mail: stojanovski.viktor at gmail.com
Yahoo ID: stojanovski.viktor
MSN ID: stojanovski.viktor
Blog: http://viksa.blogspot.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060227/6f0f0098/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list