[Ossm-members] OpenBalkans проект

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Jan 30 16:12:12 UTC 2006


Vladimir Stefanov напиша:


> дека некој од професорите воопшто е чул за XML и ODF, така да не се 

Глупости.

Зашто другите да не пљукаат кога и самите го можеме тоа.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list