[Ossm-members] OpenBalkans проект

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Jan 31 06:55:40 UTC 2006


Georgi Stanojevski напиша:
> Vladimir Stefanov напиша:
> 
> 
>> дека некој од професорите воопшто е чул за XML и ODF, така да не се 
> 
> Глупости.
> 
> Зашто другите да не пљукаат кога и самите го можеме тоа.
> 
Извини ако сум грешка (ја не сум бил ни на ПМФ ни на Електро), но за 
нашите професори од овие факултети сум слушал само лоши работи. И дека 
наставната програма е заглавена во доцните 80-ти, почеток на 90-ти. Ако 
сум грешка, ок ќе се исправам.More information about the Ossm-members mailing list