[Ossm-members] UNDP: Тековни активности на ОССМ, предлог верзија на препораките на ОССМ

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Jul 4 11:50:45 UTC 2006


Поздрав до сите,

Ова е предлог верзијата на препораките што ОССМ ќе ги поднесе до Project
Advisory Board-от на UNDP за актуелниот проект.

Документот го пишувавме Новица и јас, во предвид се земени и збелешките од
состанокот на 22 јуни 2006 година.

Еве го на увид на заедницата, коментари забелешки и дополнување се
добредојдени
во оваа нишка.

--
Игор
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060704/31e1aca1/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: work-plan-recommendations-0.11.pdf
Type: application/pdf
Size: 152064 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060704/31e1aca1/attachment.pdf>


More information about the Ossm-members mailing list