[Ossm-members] UNDP: Тековни активности на ОССМ , предлог верзија на препораките на ОССМ

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jul 6 09:30:18 UTC 2006


Благодарност до сите за активното учество во ревизијата, коментарите
кои до сега беа изнесени ќе бидат вметнати во документот,
би требало некаде утре да има ревидирана верзија. Ако некој има дополнителни
забелешки
може да се изнесуваат до сабота, да речеме до пладне. Потоа ќе треба да ги
вметнеме
и тие забелешки во финалниот документ, да го средиме абстрактот во недела и
во понеделник
официјалната верзија ќе им биде доставена на UNDP.

-- 
Поздрав,
Игор
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060706/1f66e163/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list