[Ossm-members] UNDP: Тековни активности на ОССМ , предлог верзија на препораките на ОССМ

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Jul 18 00:06:42 UTC 2006


Добро утро,

Еве ја конечно ревидираната верзија на
документот<http://www.box.net/public/um6bjgtzez>,
кој е речиси готов.
Во него се вметнатите коментари од Божидар по точките кои ги наведе во
пораката погоре,
кометарите од Дамјан за buzzword и FLOSS место Free Software.

Уфо рече дека ќе пише, ама не добивме од него ништо.


Поздрав,
Игор

П.С. Еве го уште еднаш линкот до документот (
http://www.box.net/public/um6bjgtzez)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060718/7ebefa38/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list