[Ossm-members] Предлог

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jul 12 19:31:27 UTC 2006


Georgi Stanojevski напиша:

>> Нешто споменале на ТВ за тоа дека ВМРО-ДПМНЕ (која победи на изборите) го 
>> споменала договорот на МКД со МЅ како лош и штетен.
> 
> Мислиш дека овие ќе бидат бољи, беа опозиција и збореа што сакаме да 
> чуеме. :)
> 
> Инаку за договор, владата, активностите на Слободен софтвер има 
> поприлично детални хронолошки подредени настани тука:
> http://www.slobodensoftver.org.mk/OktomvriskiDokumenti
> 
> Во четивото на Новица „Како Македонија ја загуби својата софтверска 
> невиност“ има коментари и мислења и за ВМРО што правеше и што треба да 
> направи.
> http://www.softver.org.mk/novica-files/tekstovi/softverska_nevinost.htm

Ок, хтмл било. :)

http://www.softver.org.mk/novica-files/tekstovi/softverska_nevinost.html

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list