[Ossm-members] UNDP: Тековни активности на ОССМ , предлог верзија на препораките на ОССМ

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Tue Jul 18 07:23:40 UTC 2006


На вто, 2006-07-18 во 02:06 +0200, Igor Stamatovski напиша:
> Добро утро,

Добро утро,
> 
> Уфо рече дека ќе пише, ама не добивме од него ништо.

Јас се извинувам, ама немав ни време ни услови да стигнам да додадам
нешто. 

Една работа само, на почеток ова "Copyright (C)", што е работата со ова?
Како се рачуна ова кај нас? Како го заштитуваме документот со ставање на
copyright на него
-- 
Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk>
More information about the Ossm-members mailing list