[Ossm-members] UNDP: Тековни активности на ОССМ , предлог верзија на препораките на ОССМ

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Tue Jul 18 15:53:59 UTC 2006


Да се надополнам, ми се јавија од Ars Aperta 
http://www.arsaperta.com/en/index.html и воодушевени се од проектот, и 
се понудија за било каква помош да им се обратиме, нормално бесплатно. 
За OpenBalkans бирократијата во ЕУ ќе решава после одморите што значи до 
септември ништо нема да се знае.

Vladimir Stefanov напиша:
> за помала сума има повеќе шанси да се добие одобрение). Апликацијата е 
> поднесена и се чека на одлука од ЕУ. Им пишав за нашиот проект и им 
> реков дека може (ако биден одобрен од ЕУ) заедно да настапиме. Чекам 
> повратна информација во моментов.
>   
More information about the Ossm-members mailing list