[Ossm-members] UNDP: Тековни активности на ОССМ , предлог верзија на препораките на ОССМ

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Jul 20 12:15:13 UTC 2006


On 7/18/06, Vladimir Stefanov <vladoboss at mt.net.mk> wrote:
>
> Да се надополнам, ми се јавија од Ars Aperta
> http://www.arsaperta.com/en/index.html и воодушевени се од проектот, и
> се понудија за било каква помош да им се обратиме, нормално бесплатно.
> За OpenBalkans бирократијата во ЕУ ќе решава после одморите што значи до
> септември ништо нема да се знае.
>
> Vladimir Stefanov напиша:
> > за помала сума има повеќе шанси да се добие одобрение). Апликацијата е
> > поднесена и се чека на одлука од ЕУ. Им пишав за нашиот проект и им
> > реков дека може (ако биден одобрен од ЕУ) заедно да настапиме. Чекам
> > повратна информација во моментов.
Владо, чекај, чекај малце,

Јас ама баш ништо не те разбрав.

1. Што е тоа www.openbalcans.org ? Кои се? Што се? и Кој конкурирал за што?
2. Кои се Ars Asperta, од каде се ? Од кај дознале, па ти се јавиле? Од кај
ги знаеш?

За сега овие ми се недоумиците, мислам дека и другиве на листа кои што не се
запознаени со
ова не им е ама баш јасно за што зборуваш

-- 
Игор
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060720/d7c719cd/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list