[Ossm-members] UNDP: Тековни активности на ОССМ , предлог верзија на препораките на ОССМ

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Jul 20 18:28:30 UTC 2006


On Tuesday 18 July 2006 02:06, Igor Stamatovski wrote:
> Добро утро,
>
> Еве ја конечно ревидираната верзија на
> документот<http://www.box.net/public/um6bjgtzez>,
> кој е речиси готов.
> Во него се вметнатите коментари од Божидар по точките кои ги наведе во
> пораката погоре,
> кометарите од Дамјан за buzzword и FLOSS место Free Software.
>

Јас иако многу не сум директно запознаен со проектов, делува супер и имам 
прашање: кога би била имплементацијата/реализацијата на истиот? Дали во 
Септември може да се очекуваат активности во врска со проектов?

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list