[Ossm-members] UNDP: Тековни активности на ОССМ , предлог верзија на препораките на ОССМ

novica at bagra.org novica at bagra.org
Fri Jul 21 21:21:15 UTC 2006> Како се рачуна ова кај нас? Како го заштитуваме 
> документот со ставање на
> copyright на него


copyright 101 - ќе дојдеш на есен на предавањето на правен 
што го правиме со Дамјан. :-)

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list