[Ossm-members] UNDP: Тековни активности на ОССМ , предлог верзија на препораките на ОССМ

Kliment Simoncev simoncev at genrepsoft.com
Fri Jul 21 07:36:54 UTC 2006


Treba da se stavi nekoja druga licenca, koja bi bila pokompatibilna so 
kompletnata inicijativa.. na primer nekoja Creative Commons licenca. 
Mislam deka bi bilo poadekvatno...

klime

Арангел Ангов wrote:
> На вто, 2006-07-18 во 02:06 +0200, Igor Stamatovski напиша:
>   
>> Добро утро,
>>     
>
> Добро утро,
>   
>> Уфо рече дека ќе пише, ама не добивме од него ништо.
>>     
>
> Јас се извинувам, ама немав ни време ни услови да стигнам да додадам
> нешто. 
>
> Една работа само, на почеток ова "Copyright (C)", што е работата со ова?
> Како се рачуна ова кај нас? Како го заштитуваме документот со ставање на
> copyright на него
>   
More information about the Ossm-members mailing list