[Ossm-members] UNDP: Тековни активности на ОССМ , предлог верзија на препораките на ОССМ

novica at bagra.org novica at bagra.org
Fri Jul 21 21:24:18 UTC 2006> Treba da se stavi nekoja druga licenca, koja bi bila 
> pokompatibilna so 
> kompletnata inicijativa.. na primer nekoja Creative 
> Commons licenca. 

Не. 1. Creative Commons ја изгубија поддршката од РМС. 2. 
Многу други влијателни луѓе сметаат дека Creative Commons 
се во суштина анти-комјунити (да симплифицирам, да не 
должам).

Ќе си остане така.

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list