[Ossm-members] fimot vo dve epizodi

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Fri Jun 2 15:09:46 UTC 2006


Друштво, 

Имав хаварија со HDD, затоа пишувам по сеќавање и молам да не ми се лутите. ;)

Пред некое време некој овде информираше за документарен филм на CNN (или BBS), 
во две епизоди, за слободен софтвер, разбира се. 

Мој другар ја презеде втората епизода, но не може да ја најде првата. Дали 
може некој да испрати линк за првата еписода од каде може да се земе (доколку 
ме разбравте за што зборувам). :)

Поздрав,
-- 
Деан Јошевски


More information about the Ossm-members mailing list