[Ossm-members] fimot vo dve epizodi

Velko KOCEV velko.kocev at gmail.com
Fri Jun 2 15:35:47 UTC 2006


http://isohunt.com/torrents.php?ihq=the+code+breakers&ext=&op=and

On 02/06/06, Dean Josevski <dean at integraeng.com.mk> wrote:
> Друштво,
>
> Имав хаварија со HDD, затоа пишувам по сеќавање и молам да не ми се лутите. ;)
>
> Пред некое време некој овде информираше за документарен филм на CNN (или BBS),
> во две епизоди, за слободен софтвер, разбира се.
>
> Мој другар ја презеде втората епизода, но не може да ја најде првата. Дали
> може некој да испрати линк за првата еписода од каде може да се земе (доколку
> ме разбравте за што зборувам). :)
>
> Поздрав,
> --
> Деан Јошевски
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list