[Ossm-members] RedHat обука и полагање за RHCT и RHCE

Marko Bocevski marko.bocevski at gmail.com
Sat Jun 3 13:07:30 UTC 2006


On 6/3/06, Georgi Stanojevski <georgis at unet.com.mk> wrote:
>
>
> Ти што полагаше, беше на обука прво или директно на испит?
>


Јас бев на RH300 али тоа не ти е баш обука повеќе е утврдување на знаење и
отприлика да видиш што како ќе има на испитот. Во него е вклучено и
полагањето т.е. RH302. Во принцип нема баш потреба да одиш и на обука, али
кога не плаќаш лично за тоа, зошто да не? :)

--
Марко
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060603/57ea0a56/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list