[Ossm-members] Работа

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Jun 2 19:11:37 UTC 2006


Се бара човек за парт-тајм работа (4 часа на ден) кој што има познавање
од следниве области:

Apache
PHP
mySQL

Голем плус е претходно искуство со open source CMS-от Mambo и CSS.

Бидејќи работата се нуди на како што викаат американците на „internship
basis“ пожелно е кандидатот да биде студент со барем малку работно
искуство со горенаведените работи.

Најверојатно ќе биде потребно и далечно администрирање на веб сервер
(додавање на ftp сметки и слично).

Сите кандидати мораат да имаат завршено средно училиште.

Ако има заинтересирани нека ми испратат порака.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list