[Ossm-members] RedHat обука и полагање за RHCT и RHCE

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Jun 5 14:26:35 UTC 2006


> > Може некој да го среде ова:
> > „Пристапот е одбиен. Пристапот до оваа страница е забранет."
> > Страната всушност и не може да се виде.
>
> Рекламата е отстранета од linux.net.mk.

Зошо бе? 
Јес да македонскиве фирми до сега не направиле скоро ништо за заедницата, не 
значи дека не треба ние да им помогнеме... па нека ни дужат после.-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

         The computer revolution is over. The computers won.More information about the Ossm-members mailing list