[Ossm-members] RedHat обука и поРRHCE

Webmaster webmaster at rostuse.gov.mk
Sun Jun 4 09:34:31 UTC 2006


Zdravo na site, koj ce mi kaze sto e problemot sto nemozam da gi citam niedna od porakite odnosno gi citam vo sledniot format 

  Јас бев на RH300 али тоа не ти е баш обука повеќе е утврдување на знаење и отприлика да видиш што како ќе има на испитот. Во него е вклучено и полагањето т.е. RH302. Во принцип нема баш потреба да одиш и на обука, али кога не плаќаш лично за тоа, зошто да не? :)

   Vi blagodaram
More information about the Ossm-members mailing list