[Ossm-members] RedHat обука и полагање за RHCT и RHCE

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Jun 3 12:36:17 UTC 2006


Marko Bocevski напиша:

> По втор пат ИНЕТ организира обука и полагање за сертификатите на RedHat -
> RHCT и RHCE. За повеќе инфо упатете се на: http://linux.net.mk/node/2406

Нема повеќе инфо на linux.net.mk. Да го пуштиш текстот што си го објавил 
тука?

Колку пари е? Обуката и полагањето заедно? Која обука е точно, rh133?

На сајтот на Инет redhat.inet.com.mk не гледам ништо?

RH133 во Америка е $540, кај нас ќе биде $5400 така?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list