[Ossm-members] RedHat обука и полагање за RHCT и RHCE

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Mon Jun 5 15:09:24 UTC 2006


Нека испратат барање бе, ќе го разгледаме. А јас на нив да им изигравам
маркетинг агент за џабе, не.On 6/5/06, Дамјан <penguinista at mail.net.mk> wrote:
>
> > > Може некој да го среде ова:
> > > „Пристапот е одбиен. Пристапот до оваа страница е забранет."
> > > Страната всушност и не може да се виде.
> >
> > Рекламата е отстранета од linux.net.mk.
>
> Зошо бе?
> Јес да македонскиве фирми до сега не направиле скоро ништо за заедницата,
> не
> значи дека не треба ние да им помогнеме... па нека ни дужат после.
>
>
>
> --
> дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
>
>          The computer revolution is over. The computers won.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20060605/b3b1ee72/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list