[Ossm-members] RedHat обука и полагање за RHCT и RHCE

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Jun 3 13:04:16 UTC 2006


Marko Bocevski напиша:

> Како што гледаш цените за МК се доста поефтини од тие во Америка. Ако сакаш
> само на испит да одиш би ти препорачал да го земеш RH302. Со тој, во
> зависност од колку поени имаш, добиваш или RHCT или RHCE.

Ти што полагаше, беше на обука прво или директно на испит?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list