[Ossm-members] Надградба на Фајрфокс и Тандербрд

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Jun 6 09:56:32 UTC 2006


Vladimir Stefanov напиша:

> ниту во ~.mozilla/firefox (~.thunderbird/)
> Само на мене ли ми се случува ова или?

Па остави ги овие две (напраи си резервна копија) и од ново стави го 
новиот Фајрфокс, таму кај што ти е стариот?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list