[Ossm-members] Преведувачки маратон за помошта на ОО

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Thu Jun 29 10:16:51 UTC 2006


На чет, 2006-06-29 во 10:46 +0200, Vladimir Stefanov напиша:
> Од утре, во просториите на Метаморфосис почнува уште еден преведувачки 
> маратон за допреведување на помошта на OpenOffice.org. Преведувачи ќе 
> бидат студенти од Филолошки Факултет - Скопје, Катедра за англиски 
> јазик. Главен и одговорен уредник ќе е Боби Проевски.

Поставувате нови рекорди за extreme short notice a?

Ќе поминам ако можам викендов ама оваква работа се кажува на време,
некој може си испланирал викенд веќе. 

Не ми е јасно само зашто Метаморфозис не ја контактираше ОССМ за оваа
работа...
More information about the Ossm-members mailing list