[Ossm-members] Преведувачки маратон за помошта на ОО

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu Jun 29 10:33:14 UTC 2006


Арангел Ангов напиша:
> 
> Поставувате нови рекорди за extreme short notice a?
> 
> Ќе поминам ако можам викендов ама оваква работа се кажува на време,
> некој може си испланирал викенд веќе. 
> 
> Не ми е јасно само зашто Метаморфозис не ја контактираше ОССМ за оваа
> работа...

Затоа што до последен момент не се знаеше дали ќе дојдат студенти, дали 
ќе се обезбедат простории...More information about the Ossm-members mailing list