[Ossm-members] Преведувачки маратон за помошта на ОО

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Thu Jun 29 17:36:48 UTC 2006


На четврток 29 јуни 2006 12:16, Арангел Ангов напиша:
> На чет, 2006-06-29 во 10:46 +0200, Vladimir Stefanov напиша:
> > Од утре, во просториите на Метаморфосис почнува уште еден преведувачки
> > маратон за допреведување на помошта на OpenOffice.org. Преведувачи ќе
> > бидат студенти од Филолошки Факултет - Скопје, Катедра за англиски
> > јазик. Главен и одговорен уредник ќе е Боби Проевски.
>
> Поставувате нови рекорди за extreme short notice a?
Се трудиме...

> Ќе поминам ако можам викендов ама оваква работа се кажува на време,
> некој може си испланирал викенд веќе.
Ваква работа се кажува _пред_ време, ама околностите беа такви...

> Не ми е јасно само зашто Метаморфозис не ја контактираше ОССМ за оваа
> работа...
Метаморфозис контактираше со мене... т.е. јас контактирав со нив... во петокот

Поздрав Боби


> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list