[Ossm-members] Гном 2.14

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Mar 8 15:25:55 UTC 2006


На пон, 2006-03-06 во 22:29 +0100, Арангел Ангов напиша:
> Барам помош за локализација на забелешките за изданието (текстот што се
> појавува на gnome.org дента кога се објавува новата верзија). 

Лешпери?

Сите.

-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list