[Ossm-members] Гном 2.14

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sat Mar 11 13:39:01 UTC 2006


До понеделник требаат овие, довршени секако. Фалат за да биде 100% на
македонски Гном 2.14.

http://l10n-status.gnome.org/gnome-2.14/PO/epiphany.HEAD.mk.po

http://l10n-status.gnome.org/gnome-2.14/PO/gnome-games.HEAD.mk.po

http://l10n-status.gnome.org/gnome-2.14/PO/gnome-utils.gnome-2-14.mk.po

http://l10n-status.gnome.org/gnome-2.14/PO/gnome-volume-manager.HEAD.mk.po

Не се многу, ако има некој време океј, ако не ќе останат така. :)

ПС Огромна благодарност до Владо Пешов зашто ги преведе белешките за
изданието.

ППС Чисто онака ме интересира, користи некој Гном од луѓево на листава?
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list