[Ossm-members] FlossWorld workshop in Sofia

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Tue Mar 7 23:24:57 UTC 2006


On Wednesday 08 March 2006 22:14, Арангел Ангов wrote:
>
> Официјални соопштение за што? :)

Ќе се оди, нема да се оди? Ќе има претсавници? Кој, колку, како, со што?

>  Не е којзнае што, бугарите организираат вакви настани секоја година,
> сега поканија некој од нас да учествува чисто за да каже што се случува
> со слободниот софтвер кај нас. Досега го имаме правено тоа не е ништо
> ново нити па посебно.

Фино, а кога е настанот? И во Софија е ?


More information about the Ossm-members mailing list