[Ossm-members] FlossWorld workshop in Sofia

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Wed Mar 8 22:30:29 UTC 2006


На вто, 2006-03-07 во 23:24 +0000, Aleksandar Balalovski напиша:

> Ќе се оди, нема да се оди? Ќе има претсавници? Кој, колку, како, со што?

Некој ќе оди изглеа, само не знам кој, знам дека Новица спомна нешто,
ако си заинтересиран за одење пиши му прашај го.

> Фино, а кога е настанот? И во Софија е ?

http://foss.bg/conf/
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list