[Ossm-members] За поддомејнот

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Mon Mar 13 10:36:49 UTC 2006


Хелоу Лист...

Вака, за тие што не знаат Лугола повеќе од година и пол користеше ресурси за 
хостирање (сервер+поддомејн) од оССМ на што ептен сме благодардни. Откако 
избија проблемите ние се префрливме на нов хостинг со нов домејн, 
http://www.lugola.net . Арна ама 1 недела пред да падне серверот ние 
испечативме лепенки и ги залепивме на Убунту дискови, па планиравме да ги 
даваме низ градов...има еден мал проблем, за страна и пошта на групата стојат 
lugola.softver.org.mk или lugola.ossm.org.mk...па затоа,

знам дека се работи на случајот но, дали има можност за скоро време да се 
врати барем пошта од типот на contact at lugola.softver.org.mk ? Ај за домејн 
стварно не е потребно, а и кога ќе се среди сето тоа може редиректирање пхп 
скрипта да направиме, но ова со поштата е матно и потребно...

Не знаев до кај се работите, па добра прилика да видат и другите што ги 
интересира...

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list