[Ossm-members] Сталман во Белград

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Tue Mar 14 11:00:22 UTC 2006


On Monday 13 March 2006 15:31, Арангел Ангов wrote:
> На пон, 2006-03-13 во 10:58 +0100, Ненад Спиркоски напиша:
> > Вчера во Белград гостуваше Ричард Сталман (rms, таткото на FSF.org и
> > GNU.org) на настанот што го организира Free Software Network
> > http://fsn.org.yu
>
> Отидоа двајца-тројца луѓе од листава, не се виде со ниеден македонец
> таму? :)
>
> Валјда ги носеле препознатливите маички.

До ајварот е....


More information about the Ossm-members mailing list