[Ossm-members] Сталман во Белград

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Mon Mar 13 15:31:51 UTC 2006


На пон, 2006-03-13 во 10:58 +0100, Ненад Спиркоски напиша:
> Вчера во Белград гостуваше Ричард Сталман (rms, таткото на FSF.org и GNU.org) 
> на настанот што го организира Free Software Network http://fsn.org.yu

Отидоа двајца-тројца луѓе од листава, не се виде со ниеден македонец
таму? :) 

Валјда ги носеле препознатливите маички.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list