[Ossm-members] Компајлирање на Гимп 2.3 за Виндоус

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Mar 15 13:49:56 UTC 2006


Дамјан напиша:
> 
> Зарем треба да се компајлира за да има македонско .exe???
Епа како поинаку? Верзијата 2.2 не е на македонски, развојната верзија 
2.3 е на македонски. Бинарна верзија 2.3 за Виндоус нема за симнување од 
сајтот на Гимп (ќе има кога ќе излезе официјалната стабилна верзија 
2.4), па останува само компајлирање.More information about the Ossm-members mailing list