[Ossm-members] Лугола слави роденден

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Thu Mar 16 17:25:18 UTC 2006


On Thursday 16 March 2006 18:10, Aleksandar Balalovski wrote:
> Е вчера правевме 2 години од основањето на групата, само јас бев за Ск и
> покасно се вратив па веднаш заминавме на презентација во Медицинско
> училиште овде во Битола, и немаше време да се напиеме едно кафе со
> пингвините.

Среќен роденден и убав помин. 

>
> Па сега, денес во 18.00 во кафуле Deep ќе одиме, повелете дојдете (трошокот
> е на ваша сметка :))

Доцна кажано. ;(


Поздрав,
Деан.


More information about the Ossm-members mailing list