[Ossm-members] Убунту Дапер + Гном 2.14

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sun Mar 19 16:29:51 UTC 2006


На пет, 2006-03-17 во 22:33 +0100, Арангел Ангов напиша:
>  Нема никакви проблеми освен еден мал со ритамбокс
> кој најверојатно се должи на ЕСД или АЛСА. 

Проблемот се решава со инсталирање на пакетите Gstreamer0.10 good /
bad / ugly. Откако ќе ги инсталирате сите ритамбокс пак ќе чита mp3 без
проблем.
-- 
Арангел Ангов
Слободен софтвер Македонија
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk
More information about the Ossm-members mailing list