[Ossm-members] локализирана виндоус верзија на ОО_2.0.2

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Mar 20 08:33:51 UTC 2006


Сите заинтересирани нека ја симнат денес од тука 
ftp://ftp.linux.cz/pub/localization/OpenOffice.org/devel/.tmp/OOB680_m5/Build-3-mk/
Таа е специјално направена за нас со вклучени лекторирани преводи за 
правење на OpenCD. Ќе стои само денес, после се брише. За линукс ќе ги 
вклучат кога ќе биде следната главна верзија, у меѓувреме ќе бидат 
вклучени во развојниуте верзии.

П.С. Ова е 2.0.2 иако пишува 2.0More information about the Ossm-members mailing list