[Ossm-members] локализирана виндоус верзија на ОО_2.0.2

Ненад Спиркоски spiki at verat.net
Mon Mar 20 11:37:14 UTC 2006


On Monday 20 March 2006 09:33, Vladimir Stefanov wrote:
> Сите заинтересирани нека ја симнат денес од тука
> ftp://ftp.linux.cz/pub/localization/OpenOffice.org/devel/.tmp/OOB680_m5/Bui
>ld-3-mk/Таа е специјално направена за нас со вклучени лекторирани преводи за
> правење на OpenCD. Ќе стои само денес, после се брише. За линукс ќе ги
> вклучат кога ќе биде следната главна верзија, у меѓувреме ќе бидат вклучени
> во развојниуте верзии. П.С. Ова е 2.0.2 иако пишува
> 2.0
Ако му треба некој за после ќе го оставам едно време на:
http://linette.verat.net/mk/OOo_2.0_windows_install_mk.exe

-- 
'Ooohh.. "FreeBSD is faster over loopback, when compared to Linux
over the wire". Film at 11.'
	-- Linus Torvalds


More information about the Ossm-members mailing list