[Ossm-members] прашање

Aleksandar Balalovski aleksandar.balalovski at gmail.com
Wed Mar 22 19:26:57 UTC 2006


Здраво,

јас сум Сузана од една Невладина организација од Гостивар па ме интересира до 
кај сте со серверот за потребите на FLOSS заедницата во Македонија? 
Моментално немате linux.net.mk и со тоа цела низа блогови и една планета...

Ај вака може ќе добијам одговор...

Патем, да не градите хостинг компанија па ве нема толку долго? 

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list