[Ossm-members] прашање

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Mar 22 22:11:35 UTC 2006> Здраво,

Се заебаваш бе?

Зборував со Дамјан пред некој ден за ова. Дамјан рече дека нема сервер додека 
некој не смисли која е најзгодна виртуелизација и како точно таа да се 
направи. Значи, блогови ќе има кога некој ќе седне и ќе го среди тоа.-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list